Om oss

Behöver du hjälp?
Ring 040-26 22 80

Begynnelsen

Dahringer och Göransson Elservice öppnades i Malmö i februari 2012. Då var vi ett litet elföretag som mest ägnade oss åt mindre elinstallationer. Tack vare stor efterfrågan och fantastisk dynamik inom företaget har vi snabbt vuxit till att bli en elektriker att räkna med i alla lägen.

Vi är numera verksamma i hela Skåne där vi utför elinstallationer åt både privatpersoner och företag. Elinstallationerna kan till exempel vara i villor, lägenheter, affärer och fabriker men även på lager och kontor.

Vi erbjuder nybyggnation, renovering och givetvis även ROT-projekt. Vi kan hjälpa dig med det mesta inom el – oavsett det gäller stora installationsprojekt, byte av klassiskt proppskåp eller automatsäkringar.

Vision

Kundfokus är viktigt för alla företag idag. Kan man inte erbjuda det kunderna önskar så tar någon annan snabbt ens plats. Vi är mycket lyhörda för de behov och önskemål som våra kunder presenterar för oss och försöker möta, eller ännu hellre överträffa, förväntningarna. Genom att vi alltid satsar på högsta kvalitet vad gäller allt från produktval till arbetsmetoder så har vi på DG Elservice blivit en elektriker att lita på i alla lägen.

Fräscha lokaler

Om du arbetar på ett projekt där en elektriker ska inkluderas så är du varmt välkommen in till vårt kontor i Malmö. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler och ser fram emot att träffa dig.

Medarbetare

Medarbetare på Dahringer och Göransson Elservice i Malmö

"Stämningen hos oss på DG Elservice är alltid på topp, vi har roligt på jobbet varje dag.

Vi är inte bara väldigt kompetenta hantverkare, utan också människor som tycker om den sociala delen av vårt jobb."

Vi hjälper dig gärna med din el